40 77 78 08 hc@hcrs.dk

Drift og vedligehold

Drift og vedligehold – bygninger

HC Rådgivning & Styring rådgiver private og offentlige bygningsejere om drift og vedligehold med udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

HC Rådgivning & Styring omfattende erfaring udgør fundamentet for skræddersyede koncepter for drift og vedligehold, som udvikles og implementeres i nært samarbejde med kunden

Vores ekspertise omfatter udbud, styring og planlægning af driftsopgaver, bygningssyn, analyse og udvikling af driftsorganisationer, samt rådgivning om ESCO-partnerskaber.

Rådgivningen kan også omfatte selve det at overvåge og drive kundens anlæg i det daglige, ligesom vi gerne hjælper med implementering af it-systemer til drift og vedligehold.

Kunden er med i hele processen

HC Rådgivning & Styring tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Vores omfattende erfaring udgør fundamentet for skræddersyede vedligeholdskoncepter, som udvikles og implementeres i nært samarbejde med kunden.

Det er afgørende for et vellykket samarbejde, at kunden involveres i alle faser af opgave-løsningen, og derfor lægger vi også stor vægt på at etablere klare kommunikationslinier mellem alle parter i projektgruppen.

Vi vil medvirke til at sikre efteruddannelse af medarbejderne og på den måde give organisationen de bedst mulige betingelser for en effektiv drift.

Vi har desuden erfaring for, at det ofte er en stor udfordring at få omsat indsamlede vedligeholdsdata til konkrete aktiviteter.

Derfor kan HC Rådgivning & Styring også assistere med udbud og styring af vedligeholdsopgaver.

Kontakt os

Hos os er du altid i centrum. Fortæl os om dine ønsker og behov, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Årelang erfaring
  • Vores kvalitet er i top
  • Dedikerede til bygherren
  • Konkurrencedygtige priser
  • En aftale en aftale

Du er i trygge hænder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

40 års erfaring

Vi har mere en 40 års professionel erfaring inden for professionel byggeri og byggestyring.

Faglig stolthed

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet hver gang er en mærkesag.

Glade kunder

Du er i trygge hænder med os som bygherrens uvildige rådgiver og samarbejdspartner.

Kontakt os

Få uvildig byggerådgivning

Vi vil gerne være bygherrens uvildige rådgiver og samarbejdspartner og meget gerne i samarbejde med bygherrens øvrige samarbejdspartnere.

Du er velkommen til at kontakte os nu for en uforpligtende samtale. Udfyld formularen her på siden, eller ring til os på telefonen.

Bliv ringet op