40 77 78 08 hc@hcrs.dk

Facility management

Med Facilities Management varetages alle sekundære funktioner i en virksomhed dvs funktioner som bygningsdrift, IT, postomdeling, kantine og lignende.

Disse funktioner skal varetages ud fra et helhedssyn og Facilities Management er en ledelsesdisciplin til at styre alle de funktioner, der først bemærkes, når de ikke fungerer.

Facilities Management understøtter rammerne om medarbejdernes primære opgaver og giver dermed medarbejderne de bedst mulige betingelser for at udføre det daglige arbejde. Med Facilities Management synliggøres, hvilke processer der kan optimeres, og hvordan det gøres bedst muligt.

For virksomheden kerneforretning har det stor betydning for medarbejdernes velbefindende og virksomhedens trivel og overskud, at de sekundere funktioner fungerer optimalt

HC Rådgivning og Styring hjælper virksomheder med optimering af virksomhedens sekundære funktioner og kan hjæpe med FM strategimodeller og optimeringer af eksisterende FM-ressourcer herunder, anbefalinger af outsourcing og insourcing af funktioner.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i virksomhedens nuværende FM organisationom fremtidige strategimodeller og optimering.

Vi kan hlæpe med ressourceanalyser og foreslå, hvordan manglende kompetance kan oparbejdes eller suppleres via uddannelse eller via serviceleveranceaftaler med eksterne leverandører.

Vi kan assistere med kortlægning af FM-organisationens effektivitet med procesanalyser og benchmarking, således at det bliver muligt at sammenligne egne arbejdsgange og andres tilsvarende organisationer.

Kontakt os

Hos os er du altid i centrum. Fortæl os om dine ønsker og behov, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Årelang erfaring
  • Vores kvalitet er i top
  • Dedikerede til bygherren
  • Konkurrencedygtige priser
  • En aftale en aftale

Du er i trygge hænder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

40 års erfaring

Vi har mere en 40 års professionel erfaring inden for professionel byggeri og byggestyring.

Faglig stolthed

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet hver gang er en mærkesag.

Glade kunder

Du er i trygge hænder med os som bygherrens uvildige rådgiver og samarbejdspartner.

Kontakt os

Få uvildig byggerådgivning

Vi vil gerne være bygherrens uvildige rådgiver og samarbejdspartner og meget gerne i samarbejde med bygherrens øvrige samarbejdspartnere.

Du er velkommen til at kontakte os nu for en uforpligtende samtale. Udfyld formularen her på siden, eller ring til os på telefonen.

Bliv ringet op